Pondělí 20.1.
Krupicová polévka s vajíčkem (1,3,7,9)
Vepřové výpečky s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem (1,3,7)
Risotto „Verde“ s listovým špenátem a kuřecími kousky, sypané parmazánem (7,12)
Úterý 21.1.
Cibulačka se sýrovým toastem (1,3,7,9)
Kuřecí řízečky v Cornflakes s bramborovou kaší a brusinkami (1,3,7)
Steak z vepřové krkovičky s kukuřicí restovanou na másle a volským okem, domácí italský chléb (1,3,7)
Tagliatelle s omáčkou z pečených paprik a sušených rajčat, sypané parmazánem (1,3,7)
Středa 22.1.
Valašská kyselica (1,7,9)
Hovězí „Stroganoff“ s rýží (1,7,12) 179,-/169,-
Vepřové ražniči s opékanými brambory a domácí tatarskou omáčkou (3,7)
Lívanečky s omáčkou z lesního ovoce a zakysanou smetanou (1,3,7)
Čtvrtek 23.1.
Hovězí vývar s celestynskými nudlemi (1,3,7,9)
Vařené hovězí s koprovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem (1,3,7,9) 179,-/169,-
Hermelín v bramboráku, zelný salát s koprem a kukuřicí (1,3,7)
Mix listových salátů s kousky lososa, rajčátky, sušenými rajčaty a olivami, medovo-hořčičný dresing, bylinková bagetka (1,4, 7,10) 179,-/169,-
Pátek 24.1.
Hráškový krém s opečenou šunkou (1,7,9)
Smažené řízečky z vepřové panenky s lehkým bramborovým salátem 179,-/169,-
Kuřecí paličky na medu s opékanými brambory, česnekový dip (3,7)
Dýňové nočky s tymiánovým máslem, opečenou pancettou, vlašskými ořechy a hoblinkami parmazánu (1,3,7)
Cena menu s polévkou: 169,-
Cena menu bez polévky: 159,-
Cena polévky: 60,-
změna menu vyhrazena
rezervace:568 420 202, 773 634 344